Ademhaling en/of massage & Reiki

 

Na het volgen van mijn opleiding waarin ademhaling een belangrijk onderdeel is en daarnaast Reiki, zat ik al een tijdje met het idee om wat zaken te gaan combineren.💫

Ook omdat ik merk dat veel van mijn “mensen” die ik in mijn praktijk mag ontvangen, moeilijk kunnen ontspannen.
En laat dat nu zo belangrijk zijn, ook in mijn begeleiding, want stress is iets wat het hele feestje kan bederven.

Omdat ik zelf hou van de flow en sensatie van een ademhalingsoefening , van het diepgaande en intense effect van een massage maar ook de rust en warme energie bij een energetische therapie, ben ik verder gaan onderzoeken.

Ik heb contact opgenomen met mijn Reiki master en haar mijn idee voorgelegd, en ik krijg fel groen licht.

Het zaadje begon te kiemen en kreeg stilaan vorm! 🌱

Natuurlijk heb ik eerst een hele tijd op gewillige “proef” personen kunnen oefenen, hun feedback mogen ervaren en er weer uit mogen leren. 📝

Een nieuwe behandeling werd geboren waarbij ademhalings technieken of massage worden afgewisseld met energetische therapie 🧘(handen rusten op het lichaam) en met integratiemomenten (handen worden even weggenomen van het lichaam).

Doordat ademhaling, massage en healing elkaar mooi complimenteren worden signalen naar de hersenen 🧠 gestuurd en wordt je lichaam uitgenodigd om alle sensaties te gaan integreren.

Wil je dit ook eens ervaren? Beter slapen, energie blokkades die al lange tijd vastzitten eindelijk kunnen loslaten, beter kunnen ontspannen, van sluimerende pijntjes afgeraken, meer energie ervaren?

Neem vrijblijvend contact op en ik leg je alles uit. 

Ook word dit aangeboden in een samenwerking met Veerle in een groepsworkshop "DEEP DIVE"

Body - Mind - Soul